Premium Sport Braces

Direct bij je thuis

Banner sport.jpg

Zorg goed

voor je lichaam

AQTIVO - Technologie die bij u past

De AQTIVO elastische verbanden gemaakt uit lichtgewicht en flexibele 3D-vezels passen zich aan als een tweede huid en zorgen voor een zachte en helende compressie tijdens het sporten. De selectieve compressiegebieden beschermen de spieren en gewrichten tegen overbelasting, bevorderen de bloedcirculatie en verhogen het proprioceptieve niveau voor betere sportprestaties.

 

Ontworpen voor maximaal ademend vermogen, bevatten alle Aqtivo elastische verbanden AirQuick-stof, die snel vocht absorbeert en naar buiten afvoert, waardoor een continue luchtstroom mogelijk wordt.

 

NEOPRAIR - Een dubbel effect voor meer welzijn

Onze nieuwe NEOPRAIR-orthesen zijn voorzien van AIRLOCK SYSTEM-technologie om de huid te laten ademen met behoud van lichaamswarmte. Een dubbel effect dat het comfort en de pijnverlichting verbetert.

 

De stof, die multidirectionele elasticiteit en driedimensionale compressie biedt, maakt NEOPRAIR-orthesen 100% lichtgewicht en aanpasbaar aan de vorm en beweeglijkheid van de gewrichten, waardoor het beter in staat is om ondersteuning en stabilisatie te bieden tijdens sportieve activiteiten.

 

Therapeutische warmte. De interne warmtecyclus wordt behouden dankzij de intrinsieke eigenschappen van neopreen. Warmte die pijn verlicht en hersteltijd verkort.

 

Ademend vermogen. De AirLock System-technologie genereert kanalen in het neopreen waardoor zweetmoleculen kunnen verdampen en de huid kan ademen.